Hvordan kommer man i gang med et engelskkursus?

25. oktober 2013

For nyligt har flere mennesker fortalt mig, at de har læst denne blog og de kan lide hvad de har læst. Nu vil de gerne vide hvordan man starter et kursus i engelsk med mig. Jeg plejer at lade det stå rimelig åbent, da der alligevel er forskel mellem folk i deres kommunikationspræferencer. Men nu beskriver jeg her et typisk forløb, for at give et tydeligere billede af hvordan det kan ske.

Kontakt

Man kan:

  • ringe til mig på 53 57 03 08. (Jeg er med teleselskabet “3”.)
  • maile mig på sprogkursus snabel-a gmail.com. Så aftaler vi, at enten du eller jeg ringer, når det passer bedst. Eller vi aftaler, at jeg kommer til din arbejdsplads eller dit hjem (kun i Storkøbenhavn).

Screening/behovsanalyse

Et administrativt opkald har selvfølgelig ingen afgift fra min side, og plejer kun at tage ikke længere end ca. 15 minutter. Mere tid er ikke nødvendig for en simpel behovsanalyse. Det er nemlig i de to første lektioner, at man finder nøjagtigere ud af, hvad der virkelig kræves.

Jeg ville sige – efter mine erfaringer gennem årenes løb med at lave meget grundige og detaljerede screeninger hos sprogskoler og institutioner – at man sjældent får det hele, når man først møder en ny kunde. Jo, man kan høre det sproglige indenfor et par minutter, men der findes så meget andet, man ikke kan få at vide med det samme, fx:

  • hvad kunden virkelig ønsker fra et kursus.
  • hvad kunden frygter i forbindelse med forløbet.
  • hvordan kunden lærer bedst.

Erstatter man et administrativt opkald med et personligt møde, er det dog mod betaling. Dette møde varer minimum 45 minutter, og udvikler sig typisk fra behovsanalyse til quasi-første lektion (dog selvfølgelig uden den nøjagtige forberedelse, jeg normalt har lavet).

Undervisningsform

Undervisningen foregår via Skype eller “real-life” møder – eller en blanding af begge dele.

Skype-lektioner varer den tid, de varer. Er man træt, siger man det bare. Nogle gange kan jeg selv mærke, at en kunde er blevet for træt, og det bliver mig der foreslår, at det er nok for denne gang. Skype-undervisning varer dog minimum 4 minutter. En typisk lektion er mellem 45 og 60 minutter, har jeg lagt mærke til, men kan nogle gange varer op til 90 minutter. (Jeg tror ikke, jeg nogensinde har undervist en Skype-lektion, der varede længere end halvanden timer.) Normalt kommer der også lidt lektier til, som vi henvender os til i starten af næste undervisningsgang.

“Real-life” lektioner skal vare mindst 60 minutter, og plejer hos de fleste at varer 90 minutter eller mere. Både eneundervisning og gruppeundervisning er mulige. Kontakt mig angående mine gruppepriser.

Almindelige priser

Som beskrevet her, er mine almindelige priser for engelskundervisning simpelthen antallet minutter plus et nul.

Rabatter

Studenterabatter er p.t. en mulighed. Kontakt mig for at høre mere.

Betaling

Jeg sender en faktura hver anden uge – dog hyppigere med et meget intensivt undervisningsforløb. Man betaler efter man har modtaget undervisningen.

Ingen moms

Som skrevet tidligere her på bloggen, har jeg p.t. en ‘hobbyvirksomhed’. Det vil sige, at det ikke endnu er nødvendigt for mig at blive momsregistreret. Derfor er der p.t. ikke nogen moms på mine priser. Der har aldrig været en bedre tid til at tage et kursus med en engelskunderviser med næsten 20 års undervisningserfaring og stadigvæk så meget lyst til at hjælpe folk til at forbedre deres engelsk! 🙂

Reklamer
%d bloggers like this: